måndag 28 november 2011

Har Kim tröttnat på rampljuset?



Det vore ganska överraskande i så fall, med tanke på att hon varit med i en dokusåpa så länge. Detta rapporterar i varje fall Posh 24, och visar några bilder (de ni ser här) som de tycker bevisar detta. Kim vill helt enkelt inte bli fotograferad. Tror nog att de dragit på lite väl höga växlar på detta denna gång, men visst, det märks att hon inte vill vara med på bild just då.
Läs Posh 24s inlägg här.

Kim spelar in filmen Äktenskapsrådgivaren

Åtminstone om man får tro Expressen (läs deras artikel om det här), vilket nog kommer att locka till många skämt, med tanke på Kims superkorta äktenskap, som ännu inte är slut. Tilläggas bör dock att Kim inte är äktenskapsrådgivaren i filmen, utan endast dennes bästa vän!

(bildkällan)

torsdag 24 november 2011

Rykten kring Kims skiljsmässa

Det har gått många rykten kring varför Kim egentligen vill skiljas från Kris Humphries redan. Nu börjar allt fler säga att anledningen var att Kris sade elaka saker till Kim hela tiden. Om detta är sant eller inte, vet jag inte, men det sägs att man kan märka av vissa av dessa saker i kommande Keeping up with the Kardashians avsnitt.

(bildkällan)

onsdag 23 november 2011

Fin monokrom outfit

Personligen så gillar jag när allt matchar på detta vis, från klänning till skor.

(bildkällan)

tisdag 8 november 2011

Kim lämnar Minnesota



Kim besökte Minnesota, där Kris Humphries bor, den 6:e november. Den exakta orsaken är oklar, men enligt rykten var det för att köpa tillbaka förlovningsringen. Vågar dock inte säga om detta stämmer eller inte, men inte ser hon väldigt glad ut i alla fall, så en återförening makarna emellan borde det nog inte vara frågan om i alla fall.

(bildkällan)

fredag 4 november 2011

En bild på Kim i sin bröllopsklänning

För ja, det känns ju som att är det någon gång hon bör vara nostalgisk över detta så är det väl nu? Jättefin var hon i alla fall, men kom väl ihåg att detta endast är en av de klänningarna hon hade på sig på bröllopet, hon hade ju som bekant 3 olika bröllopsklänningar totalt.

(bildkällan)

Meddelanden utanför Kims butik Dash med anledning av skiljsmässan



Jag tror att detta är ironiskt menat, men i varje fall är det meddelanden som folk velat lämna, främst till Kim, med anledning av att hon nu skiljer sig.
Lite kul är det i varje fall, har aldrig sett något liknande i samband med att en kändis skiljer sig.

(bildkällan)

torsdag 3 november 2011

Kim i Australien med syrran Khloe och Lamar




Vet inte om det är för att komma undan allt snack om skiljsmässan som Kim rest till Australien, men det har hon i alla fall. Här ser ni lite bilder från denna resa. Helt glad ser hon dock inte ut att vara.

(bildkällan)

Lästips kring Kims skiljsmässa

För den som är intresserad.

Aftonbladet

Expressen

MSN

tisdag 1 november 2011